Bestseller in prijs verlaagd, fissa!

Het is 1 april, 11 maanden na de officiële release van Eeuwig Donker en ik ben zo ongeduldig dat ik niet ga wachten tot de verjaring op 1 mei: want wie (bijna) jarig is trakteert, dus is Eeuwig Donker vanaf vandaag blijvend in prijs verlaagd!

Resumé, 11 maanden Eeuwig Donker

 • Eeuwig Donker werd genomineerd voor een Indie Award in maar liefst vier categorieën!
   • Meest spannende boek 2017 (publieksstemmen)
   • Mooiste cover 2017 (publieksstemmen)
   • Beste boek 2017 (vakjury)
   • Meest verrassende plottwist 2017 (vakjury)

(bekendmaking winnaars 14 april)

 • Er werden 53 vijf-sterren recensies en rankings gegeven!
 • Er werden 19 vier-sterren recensies en rankings gegeven!
 • Zeker 73 bibliotheken namen Eeuwig Donker op in de collectie!
 • Er kwam een luisterboek voor mensen met een leesbeperking!

Mensen stuurden foto’s, dm’s, tweets en mails, of schreven op hun eigen (social media) kanalen enorme veer-in-de-reet stukken over mijn boek en mijn schrijverskwaliteiten. De pluimage in mijn derrière, ik vind het lekker en verlang naar meer!

Tjeerd Langstraat laat je naar adem snakken. Wat mij betreft kan deze Rotterdamse schrijver zich echt meten met de bekende thrillerschrijvers die ons land rijk is.

Eeuwig donker is een thriller met een verhaal zoals dat hoort: spannend met een heftig plot.

Eeuwig Donker van Tjeerd Langstraat begint met een hele spannende en sterke lead. (…) Het is dan ook niet gek dat tijdens mijn les Storytelling, waarin ik een goede lead moest meenemen, dit boek meebracht. Dit boek weet zich van andere verhalen binnen het genre ‘thriller’ te onderscheiden door de erotische scènes, die van de serieuze politiechef een echt mens maken. Mocht je nog niet overtuigd zijn: dit boek is zeker een aanrader voor thriller-fans.

Tjeerd zet met Eeuwig Donker zijn naam weer in de spotlights, een schrijver die wat mij betreft niet onder doet voor Stephen King en Cody McFadyen.

Tjeerd Langstraat is een intens schrijver. Zijn boeken bevatten stevig taalgebruik. Als rasechte Rotterdammert schrik ik daar niet zo snel van, maar het zou door sommigen als grof kunnen worden ervaren. Dan komt er ook nog stevige seks in voor dus je bent gewaarschuwd. Rode oortjes en wangen zijn niet uitgesloten. De boeken lezen als een rit in een achtbaan. Het gaat snel, het gaat hard, het gaat wild. Je gaat alle kanten uit. Het beneemt je de adem. Je maag draait drie keer in de rondte en als de rit ten einde is haal je opgelucht adem én wil je nog een keer.

Mooie verhaallijnen, sterke spanningsbogen, prachtig plot. #pageturner

Successen moet je vieren, delen en vooral ook uitdragen. Aldus en bij deze! Getriggerd? Al mijn boeken zijn te koop via deze pagina, bol.com (en alle online Bookspots, Bruna’s etc.) en bij je lokale boekhandel.

Mocht je bij die laatste denken ‘jottem, ik ga NU! naar de boekhandel voor dat kloeke boek van Tjeerd’ dan moet ik je teleurstellen: bij de meeste boekhandels kun je het boek alleen bestellen (levertijd een dag).

* mompelt iets over conservatief inkoopbeleid

Tot slot: er liggen nog 180 exemplaren bij het Centraal Boekhuis (de bevoorrader van alle boekhandels in Nederland) en 15 exemplaren bij mij thuis. Het zou een feest zijn als die allemaal vóór 1 mei bij echte thrillerfans op het nachtkastje liggen! #spreadtheword