Boekpresentatie RÄV unaniem belachelijk groot succes

Lekkere schrijver ben je als je de woorden niet kunt vinden om je eigen boekpresentatie te omschrijven… Maar ik probeer het nu al twee weken en er komt weinig zinnigs uit mijn vingers. Al wat het papier haalt, is een brei aan clichés over liefde, spanning, intensiteit, de indrukwekkende opkomst, de overweldigend mooie reacties en meer van zulks.

Maar niet alleen de dag zelf, ook de afgelopen twee weken waren mindblowing. De eerste recensies zijn er en die liegen er niet om. Enkel vier- en vijfsterren recensies, lovende reacties, de eerste druk is bijkans uitverkocht (!), er komt een boekenclub aan die RÄV gaat lezen, ontleden en bespreken, enzovoorts, enzoverder.

Kortom, het was en is ge-wel-dig! En ik wil jou, ja jou, vanuit mijn kleine teentje bedanken dat je op de presentatie was en het – voor mij althans – tot een onvergetelijke dag heb gemaakt!

Toch iets meer show don’t tell behoefte? Dat kan, Sonja schreef een verslag over hoe zij de boekpresentatie beleefde!

Aan de lezer

Allereerst een welgemeend dankjewel dat je mijn boek(en) leest. Dat is een eer, het vervult me met trots en dat is oprecht waar je het voor doet: gelezen worden.

En ik zeg met enige regelmaat “gun je [lezers, moeder, beste vriend, leuke collega, vul maar in] ook een Tjeerd!”

Kortom, er moet een beetje buzzz komen rond mijn boek(en), zodat zoveel mogelijk mensen RÄV gaan lezen. Aanschuiven bij De Wereld Draait Door en Koffietijd helpt dan behoorlijk, maar de mond-op-mond reclame, sterrenregens en mooie reviews zijn minstens zo belangrijk.

Dus… lieve lezer, zou jij een minuutje de tijd willen nemen om mee te helpen die buzzz te creëren en op bol.com, Hebban.nl en Goodreads.com het aantal sterren dat jij RÄV waard vindt aan te klikken, of zelfs een korte review te plaatsen?

En als ik nog een stapje verder ga… deel dit bericht. Spam je lokale boekhandel, gooi het op social media, zorg voor die buzzz!

Mijn dank is eeuwig en groot en veelomvattend.