Eeuwig Donker verdient de NS Publieksprijs (en wel hierom)

Het is weer tijd om te stemmen op je favoriete boek voor de NS Publieksprijs. En daarom volgt nu, dames en heren, een geheel neutraal pleidooi voor het boek van Saskia Noort Tjeerd Langstraat.

Even kort samengevat
De thriller Eeuwig Donker vertelt het verhaal over Carla, een jong meisje dat in de gewillige klauwen van een loverboy is gevallen. Ze lijkt haar leven weer op te pakken na haar traumatische ervaringen en ziet de toekomst met haar jonge zoontje Alexander met vertrouwen tegemoet. Maar Carla blijkt meer te weten over de moorden op de twee jongens die haar jarenlang hebben uitgebuit. En waar is de mysterieuze Sofiya die samen met Carla vast werd gehouden en plotseling verdween?

Eeuwig Donker speelt in Rotterdam en is een actuele thriller over de schimmige wereld van de mensenhandel.

Wij gunnen het Saskia Tjeerd
Eenzelfde soort stemadvies voor Saskia Noort verscheen vorige week op de site van LINDA. Goed, natuurlijk gun ik Saskia deze prijs, maar wat zou het gaaf zijn als-ie dit keer naar Saskia een schrijver gaat die én zijn boek zelf heeft uitgegeven én die toprecensies heeft én die aan het begin van zijn schrijverscarrière staat maar nog niet dat enorme publiek en podia als LINDA., de NPO, Voetbal Inside/RTL of de faam van Holleeder heeft!

Naar mij dus. (exit schrijven in de derde persoon)

Dus tjoptjop, stem op Eeuwig Donker en zorg dat ik aan tafel kom bij DWDD!

2 reacties

Comments are closed.