Gratis! Boek!

Het zijn weer onmeunig Spannende Boeken Weken mensen! En dat betekent: buy one, get one free! Bij aankoop van ten minste € 12,50 aan Nederlandstalige boeken in het genre thrillers, romans of literatuur Eeuwig Donker tijdens de Spannende Boeken Weken (6 t/m 24 juni) ontvang je gratis ‘Barst’ van Boris O. Dittrich.

Eeuwig Donker
Rechercheur Jan Vos doet samen met zijn partner onderzoek naar de gruwelijke moord op twee jonge loverboys. Terwijl het onderzoek moeizaam vordert, maakt Carla, een van de meisjes die werd aangetroffen op de plaats delict, een opvallende transformatie door.

Ze lijkt haar leven weer op te pakken na haar traumatische ervaringen en ziet de toekomst met haar jonge zoontje Alexander met vertrouwen tegemoet. Maar Carla blijkt meer te weten over de moorden op de twee jongens die haar jarenlang hebben uitgebuit. En waar is de mysterieuze Sofiya die samen met Carla vast werd gehouden en plotseling verdween?

Eeuwig Donker speelt in Rotterdam en is een actuele thriller over de schimmige wereld van de mensenhandel.

Winnaar juryprijs Indie Awards – Beste Boek 2017 (vakjury)

Koop bij bol.com

Barst
Een vrouw laat haar hond uit in het Amsterdamse Vondelpark en vindt het lijk van een jonge man. Zijn schedel is ingeslagen. Rechercheur Maya Oliphant krijgt de leiding over het moordonderzoek, maar het is onduidelijk wie de man is en wat hij ‘s nachts in het park deed.

Ondertussen is heel Nederland in de ban van een nieuwe talentenjacht op televisie. De 18-jarige Lilian Lely heeft zich door de audities geknokt, en maakt tijdens de liveshows bekend dat haar moeder niet lang meer te leven heeft. Ze wint daarmee de sympathie van het publiek, maar niet iedereen gelooft wat ze beweert. Dan neemt het onderzoek van Maya Oliphant een verrassende wending.

Wat heeft de moord met Lilians ambities te maken?

Koop bij bol.com