Het verhaal achter de reagerende donateur: Kelly

Het is mijn favoriete buschauffeur, maar ook jouw favoriete buschauffeur. Als je op Twitter zit en Kelly nog niet volgt, moet je dat heel snel doen. Want ze is een verrijking voor je timeline.

Ja, enne, het is allemaal niet woke enzo, maar ik vind Kelly reteknap en ze heeft heel veel toffe tattoos en een septum (zo’n neusbel in het midden) en ze is nog lief ook, dus ik ben gewoon een beetje flief op Kelly.

Hoe dan ook, we kennen elkaar van Twitter, dronken koffie op Rotterdam CS en ik moet al tijden die fles wijn die bij Kelly thuis staat op komen drinken. Behalve bus rijden, knap en lief zijn en mij helpen met deze crowdfund, is Kelly ook een boekenvreter. Dat heeft ze volgens mij niet van een vreemde, want haar moeder Mary is net zo.

En hoewel Kelly harske Rotterdams is, praat ze zonder natte T. Heel knap vind ik dat. Je kunt het zelf horen trouwens, want ze is onlangs met twee vriendinnen een podcast gestart: A Court of Books and Friends.

“In de podcast spreken drie vriendinnen, Kayleigh, Joyce en Kelly over boeken en alles wat daarmee te maken heeft zoals; hun oneindige TBR lijst, mannen geschreven door vrouwen en waarom het niet erg is om al je geld uit te geven in een boekwinkel.”

Over geld uitgeven aan boeken gesproken… heb jij al gekeken welke tegenprestatie ik jou kan leveren als jij me helpt van mijn nieuwe boek een bestseller te maken?