Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald!

Mail van Laura van team voordekunst voor alle donateurs! Het project gaat de allerlaatste fase in…

Wij van voordekunst willen je hartelijk danken voor jouw bijdrage aan het project ‘Tossa, dé roman van 2022?‘ van Tjeerd Langstraat. De looptijd van het project is voorbij en het project heeft € 12.450 (83% van doelbedrag € 15.000) behaald. Met dit bedrag kan het project toch gerealiseerd worden! Maar omdat de 100% niet is bereikt krijg je als donateur nog vijf dagen (tot en met 20 april 2022) de tijd om te kiezen wat je met jouw donatie wil doen.

Er zijn drie opties:

1. Je kunt een extra donatie doen zodat het project alsnog de 100% haalt. Doneren kan nog tot en met 20 april 2022. Klik hier om dat te doen.
2. Je kunt je donatie laten staan. Je hoeft dan niets te doen.
3. Ook kan je de donatie laten terugstorten.

Wanneer je jouw donatie laat staan, of extra doneert, gaat het project dus door!

Lees hoe Tjeerd Langstraat dit project toch kan realiseren met het opgehaalde bedrag:

Hallo lieve donateurs! Allereerst vanuit mijn tenen een hartelijk dankjewel voor jouw steun aan dit project! Het bereiken van de essentiële 80% grens is een belangrijke mijlpaal!

Hoewel de 100% (nog) niet is behaald, levert dat geen problemen op voor de publicatie van Tossa: om met dit bedrag uit de voeten te kunnen, laat ik de eerste druk in een lagere oplage drukken.

De boekpresentatie (5 donateurs) zal in een kleinere, maar exclusievere vorm plaatsvinden, maar… gewoon met hapje, drankje en (zo je wilt) dansje!

DANKJEWEL!

Wij van voordekunst hopen van harte dat ‘Tossa, dé roman van 2022?‘ alsnog gerealiseerd kan worden met jouw hulp!

Heel erg bedankt voor je vertrouwen in Tjeerd Langstraat en voordekunst.

Hartelijke groet,
Laura namens voordekunst