Lezingen

In 2015 kwalificeerde ik mij in Parijs voor de Wereldkampioenschappen Obstacle Course Racing in de Verenigde Staten. Ook in 2017 heb ik mij weer gekwalificeerd voor het WK, volgend jaar in Groot-Britannië.
Trailrunning, CrossFit, mountainbiken en snowboarden… allemaal sporten waar ik volledig naar de getver kan gaan, zodat mijn kop weer leeg is om te kunnen schrijven en met frisse blik te ondernemen.


 

Ondernemen, schrijven, uitgeven en (top)sport zijn de ingrediënten van mijn praatjes. Informeel, over op je bek gaan en weer opkrabbelen. Gebracht met humor en een berg zelfspot. Ik praat over de roerige media, de conservatieve boekenwereld en hoe te dealen met concurrentie, altijd willen winnen (en niet tegen mijn verlies kunnen) en hoe te dealen met heilige huisjes (schenen schoppen much). Ik werd onlangs gecomplimenteerd met een “je bent heel inspirerend”.

Dus, wil jij dat ik mijn inspirerende praatjes kom verkondigen op jouw ondernemersevent, tijdens een netwerkborrel, bedrijfsdag of tijdens een meet & greet met lezers in de boekhandel, bibliotheek of anderszins, neem dan gewoon contact met me op. Simpel.

En natuurlijk is na afloop van elke lezing de mogelijkheid om me het hemd van het lijf te vragen en is er gelegenheid mijn boeken te kopen en te laten signeren.