The Jolly Nomad

Al jaren werk ik als reisjournalist & blogger voor uiteenlopende media, waaronder mijn eigen blog: The Jolly Nomad. En de vaste lezer weet dat zowel ikzelf als de website vaker verpopt dan de rapste rups!

A good traveler has no fixed plans and is not intent on arriving. – Lao Tzu

En als Lao het zegt, is het zo.

Weer verpoppen dus, verder reizen, een andere weg inslaan. Sterker, The Jolly Nomad is gestopt, www.jollynomad.com is offline gehaald. 

tsjirpende krekels

In de huidige vorm.

doodse stilte

In de huidige vorm? Yep. Want schrijven en reizen, je dacht toch niet dat ik dát ook zou opgeven? Ik bén The Jolly Nomad, ik schrijf, ik reis, ik heb adrenaline rushes nodig.

Wat ga ik dan doen?

Reisverhalen maken, vrij werk, geïnspireerd door de fabelachtige Bob den Uyl. Met een wat cynische ondertoon, wat gezond chagrijn en belangrijker nog dan ‘de toon’, het worden verhalen van reizen die ik individueel maak, heb gemaakt, of ga maken. Omdat ik het leuk vind. De langere verhalen zullen gebundeld worden en uitgegeven door Jalapeño Books, mijn uitgeverij. Daarnaast zullen er reisboeken van andere auteurs (her)uitgebracht worden. Kortom, het had in één zin gekund…

The Jolly Nomad stopt als reisblog, maar gaat reisboeken uitgeven! 

Heb je zin in een biertje? Vragen over samenwerking? Een uitnodiging voor een toffe reis of epic sportevenement? Contact me en wie weet hebben we een date! 

Hartelijke groet,

Tjeerd Langstraat
founder The Jolly Nomad