Team

Tjeerd Langstraat – founder & blogger

Schrijver in de breedste zin van het woord. Schreef een prijswinnend thrillerdebuut en wisselt het schrijven aan zijn vierde boek af met reizen naar Panama, Noorwegen en many more. Kwalificeerde zich in Parijs voor de Wereldkampioenschappen OCR in de Verenigde Staten. Als hij niet sport, drinkt hij Trappistenbier en denkt hij goed te kunnen dansen.


Sabine Bartelse van Zeijl – blogger

PR-tijger die alles rennend doet. Deed haar warming-up voor de halve marathon van Marrakech in de smalle straatjes van de Medina. Liep al eens de 65km. van de Roparun in 48 uur. Hoewel begenadigd met 50% Spaanse roots van moederskant, moet de eerste goede tapas van haar hand het levenslicht nog zien. Die andere 50% van Sabine is oer-Rotterdams.


Ilse Wolf – fotograaf

Begenadigd fotograaf en jurkjesdrager. Leefde drie maanden op een eiland voor de kust van Wales tussen de monniken en maakte daar een boek over. In Manilla maakte ze een fotoreportage over de bizarre op zich staande wereld die de Payatas vuilnisbelt vormt. Drinkt wijn for breakfast, danst salsa als een pro en initieerde de Mantel der Liefde.   


Marleen Hoftijzer, Jolly Nomad

Marleen Hoftijzer – filmmaker

Schiet foto’s en maakt indrukwekkende documentaires. Bezocht recentelijk Maleisië, Indonesië en Dakar en maakte daar portretten over o.a. het Jainisme. Is bij voortduring op reis en slaapt bij voorkeur bij onbekenden op de bank.  Begeeft zich vol overgave in het nachtleven van welke stad dan ook om de dag erna monter te gaan sporten.


Geranne Jiskoot, Jolly Nomad

Geranne Jiskoot – blogger

Promovendus in het Erasmus MC en cognitief gedragstherapeut. Is fervent reiziger en trok onlangs nog door Iran en India. Heeft sinds de Rotterdam Marathon ontdekt hoe tof hardlopen kan zijn. Ploegt daarnaast met onregelmatige regelmaat door de modder tijdens obstacle runs. Drinkt wijn, bier en liters thee, schijnt vega te zijn, maar eet wel vis.


Vivienne Magalie – fotograaf

CrossFit chick met ballen én camera. Knalde ooit op een mountainbike door de bossen van Salland en heeft het daar nog steeds over. Maakt awesome foto’s van (de sportende) mens en natuur. Rockt met Georgios de box der boxen ‘Sixforty CrossFit Wildhearts‘ en is baasje van Nelly de Franse bulldog.


Ilja Thijs – blogger

Loopt lachend een obstacle marathon. Dik 42km. rennen en 100+ obstakels, modder en klimpartijen ownen, no probs voor deze vrouw. Fervent CrossFitter, houdt van de zon, heeft een hekel aan kou, sneeuw en ijs, gaat toch een race lopen op een gletsjer.