Vooraankondiging: nieuwste thriller RÄV nu te reserveren

Vooraankondiging: mijn nieuwste thriller is vanaf NÚ vooruit te bestellen! Met vroegBOEKkorting en uitnodiging voor de boekpresentatie!

Het wordt een mooi jaar! Terwijl Eeuwig Donker nog volop in de race is voor The Indie Awards (Beste Boek 2017) en is ingezonden voor De Gouden Strop (Beste Spannende Boek 2017), verschijnt dit jaar nog mijn nieuwste thriller: RÄV. Om de komende maanden vol gas te geven heb ik besloten mijn trouwe lezers te belonen met een korting als zij mijn boek vast bestellen. En dat levert een paar mooie voordelen op!

Team
Een boek schrijven en uitgeven doe je niet alleen. May I proudly present you het RÄV-team: Maartje en Hannelore. De jonge deernes die mij bijstaan bij de totstandkoming van dit boek. Hannelore is dat irritante Vlaamse wijf en Maartje is die bevallige Rotterdamse taalnazi. Jonge freelance professionals die dingen kunnen. Hannelore ontwierp de prachtige cover en Maartje ramt de komende maanden alle dt-fouten uit mijn schrijfsels.

RÄV

Flarden van gruwelijke snuff movies vinden hun weg naar een groot online publiek. Ogenschijnlijk hebben de films niets met elkaar te maken, totdat blijkt dat de moorden religieus geïnspireerd zijn en bepaalde overeenkomsten vertonen.

Een internationaal team van rechercheurs probeert de sluwe, onbekende initiator van deze opzienbarende moorden op te sporen. Onkunde over het mysterieuze dark web, onwetendheid over de religieuze motieven en slechte communicatie zorgen voor een race tegen de klok.

‘Zou jij het ultieme offer brengen? Zou jij je zoon offeren?’

Komt de verlossing op tijd?

BESTELLEN!
Nu bestellen = 5 euro vroegBOEKkorting! Van € 19,95 voor € 15,-!

Nu bestellen = als eerste deze zinderende thriller in handen hebben, nog vóór het in de winkel ligt!

Nu bestellen = automatisch uitgenodigd zijn voor de boekpresentatie op vrijdag 28 september 2018!

Overtuigd? Mooi! Klik op de cover hier rechts en je komt op de bestelpagina!

Medio september ontvang je een mailtje waarna je aan kunt geven of je bij de presentatie wil zijn of dat je het boek opgestuurd wil hebben. De vroegBOEKkorting is geldig van 9 februari 2018 t/m 28 september 2018.