Aankondiging: nieuw boek

Ik heb een nieuw boek geschreven! Heel tof. Het gaat over een oude Utrechtse inspecteur. Hij heet De Cock, met cee-oo-cee-kaa. Samen met zijn eigenzinnige partner Fladder lost hij bijzondere zaken op die specifiek spelen rondom de Utrechtse binnenstad en het Zandpad, de beruchte hoerenwijk. Het is een wat morsige man, met het hart op de goede plek en bij elke zaak die hij oplost, drinkt hij aan het eind van het verhaal een goed glas mierzoete dessertwijn. Dan doet hij uit de doeken hoe hij op het laatst de zaak wist te ontrafelen en tot een goed einde te brengen.
Het wordt een serie en op de cover zal altijd een foto van een stukje Utrecht staan.

TROTS!

U zei?

Er bestaat al zoiets? Jatwerk? U beticht mij ervan een slechte kopie te hebben geschreven? Toeval. Die cover, die naam, die persoonskenmerken, allemaal toeval. Google? Of ik op Google heb gezocht naar werk dat hier wellicht op leek? Nou en, het lijkt erop, maar het is niet hetzelfde. Gewoon toeval.

Enfin, er zijn twee zichzelf schrijver noemende heren die een novelle van 134 pagina’s hebben geschreven met de titel ‘Inspecteur Vos’.

Ik schreef drie thrillers, allen met het hoofdpersonage Vos. Er werden prijzen gewonnen, nominaties behaald, er verschenen interviews in diverse landelijke en regionale media, er staan bij elkaar een paar honderd recensies, reviews en sterrenregens online, de boeken zijn te koop bij alle boekhandels, ze liggen in de bibliotheek, staan netjes aangemeld bij het Commissariaat voor de Media, mijn uitgeverij Jalapeño Books is aangesloten bij het Centraal boekhuis, er zijn websites, legio social media berichten, enzovoorts, enzoverder. #bloedzweettranen

Toch wisten de heren Google niet te vinden, en daardoor mij niet en de al bestaande boeken met het personage Vos niet. Waarbij het laatste boek RÄV (vos in het Zweeds) een cover heeft met daarop een door Hannelore Goovaerts ontworpen lijnenkop van een vos.

* ik wacht nog steeds op die mail met uitleg *

Enfin…

O, enne, wil je een echt goede thriller lezen deze herfst? Nu bestellen is 10% korting! Gebruik de code plagiaat10  copycat10 en je hebt morgen een gesigneerd exemplaar in de bus.

(Code ook geldig voor Villa Gladiola en Eeuwig Donker, of, nog beter, de gehele Jan Vos paperback trilogie! Geldig tot 31 oktober 30 november 2019.)