Aan alle donateurs… We benne er! DANKJULLIEWEL!

Een boek schrijven is eenzaam, heel solitair. Ondanks de personages waarmee je je omringt, de verhalen die je vertelt en de beelden die je schetst. Het moment dat het boek naar de lezers gaat, en er over het boek gesproken wordt, is dan ook opeens heel intens. Raar ook. Maar waar de eenzaamheid bij het schrijven dicteert, daar overheerst de saamhorigheid en de verbinding wanneer het verhaal ‘out in the open is’. Samen maak je een boek tot wat het is.

En jij hebt het samen met nog 181 donateurs mogelijk gemaakt dat ik dit boek-in-wording uit kan geven! En dat is fantastisch. Dat is de kracht van samen. En ik kan niet genoeg beamen hoe dankbaar ik ben. Dus uit ik het nog maar eens in capslock: DANKJEWEL!

Bedankt voor het delen van dit project, dankjewel voor het pluggen bij vrienden, familie en collega’s, voor het continue delen op je social media kanalen, dank voor het mij blijven steunen en voor de opbeurende woorden, voor de hoop en de positiviteit als ik het even niet meer zag zitten en natuurlijk bedankt dat je zelf een donatie hebt gedaan! Had ik al bedankt gezegd? BEDANKT!

En dan is nu het moment dat ik me een tijd terug moet trekken. Niet teveel hangen op social media. Blokken inplannen om Tossa af te schrijven en daarna alles in werking te zetten om van het manuscript een heus boek te maken. Van papier en inkt enzo.

Updates zal ik op de projectpagina van voordekunst blijven plaatsen zodat je direct een mailtje krijgt zodra ik iets te melden heb. Op naar 1 juli!

#schrijvenkreng

Hoera! Het project ‘Tjeerd Langstraat – Tossa, dé roman van 2022?’ is geslaagd! Dankzij 198 donaties die samen € 12.695 opleverden voor Tjeerd Langstraat. Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst!