Wegens succes verlengd!

Om met de deur in huis te vallen: de campagne wordt met twee weken verlengd. ‘Is dat vanwege het succes, of omdat de looptijd bijna voorbij is?’ hoor ik u denken. Nou, om met Ivo Niehe te spreken: vanwege het unaniem belachelijk grote succes! De donaties en reserveringen blijven namelijk binnenkomen en er staan nog een aantal samenwerkingsverzoeken uit. Dat de tenminste benodigde 80% niet binnen 30 dagen is behaald is kinnesinne, nietwaar? #omdenken

Voordekunst biedt de mogelijkheid bij aanvang van een campagne de mogelijkheid deze maximaal 45 dagen te laten lopen. Mijn voorliefde voor ronde getallen en afgekaderde data, maakte dat ik besloot de campagne een maand te laten lopen, tot 1 april. Maar dat blijkt toch net te kort om de nog lopende en komende donaties en reserveringen toe te kunnen voegen. Dus heb ik in overleg met Voordekunst alsnog besloten de totale looptijd te gebruiken.

Want zeg nou zelf, dit project moet slagen! Dat boek moet er komen. En dankzij 141 donateurs zijn we al zover gekomen! Waarvoor dank, heel veel dank. Ook voor de lieve woorden, want er zijn zoveel mooie reacties achtergelaten.

Maja Mischke: Ik vind het geweldig hoe Tjeerd gewoon dóórgaat en blijft schrijven. En ik ben benieuwd naar zijn boek!

Een donateur: Dit boek moét er komen.

Martha Prins: Omdat ik het bewonderenswaardig vind als mensen hun hart volgen.

Irenka: De boeken van Tjeerd zijn om te verslinden, vanaf het eerst woord word je meegesleurd en het verhaal in gezogen.

Ink: De laatste twee thrillers van Tjeerd behoren in de klasse van 4 tot 5 sterren. Een auteur die een veel groter publiek verdient!

Tjarko: Tjeerd is hét voorbeeld, hoe te ondernemen als schrijver.

De volgende update zal ik plaatsen als de minimaal te behalen 80% wordt behaald. En hoewel om hulp vragen lastig is, doe ik het toch weer: zou je deze crowdfund-actie (nog eens) willen delen op je socials, via de mail, flessenpost of op welke manier dan ook. Vertel het voort! Hartelijk dank!

Enne, heb jij al gekeken welke tegenprestatie ik jou kan leveren als jij me helpt van mijn nieuwe boek een bestseller te maken?