Werk aan de Muur

Voor bijna alle reportages die ik maakte, heb ik zelf de foto’s geschoten. Was dat jaartje fotoacademie niet helemaal voor niks! Een selectie van de foto’s die ik tijdens mijn vele reizen heb gemaakt, zijn te koop via mijn account op ‘Werk aan de Muur (WADM)‘. Van Jordanië tot Nova Scotia, van Amerika tot Noorwegen en van Cuba tot Noord-Brabant: in 4 secties (Mountain & Nature, Wildlife, Portrets en Travel) kun je op zoek naar een mooie plaat voor op of aan de muur!

Je kunt de foto’s in diverse formaten als behang laten printen, op canvas, ingelijst, als giclée print op canvas, op hout, xpozer, aluminum, staal, enfin, de mogelijkheden zijn eindeloos! Hieronder kun je een deel van de selectie zien; opklikken van een foto leidt je door naar WADM waar je al mijn werk kunt zien en direct kunt bestellen. Zij nemen ook de gehele afhandeling voor hun rekening, wel zo makkelijk!