Hoe zorg je dat je webwinkel succesvol wordt en blijft? Een webwinkel starten wordt steeds populairder onder Nederlanders. Helaas stopt een groot aantal webwinkels er al mee na het eerste jaar. Zorg daarom voor een goede start voor je webwinkel en lees deze complete inleiding vol duidelijke en bondige uitleg, tips en voorbeelden.

Ontdek snel met dit e-book hoe je in zeven stappen een succesvolle webshop opstart. Waarom wil je een webwinkel starten? Waar moet je op letten? Hoe krijg je bezoekers op je website? Dit e-book geeft daar antwoord op en gaat verder in op de verschillende betaalmethoden, het businessplan, de wijze van verzenden en voorraadbeheer, de opbouw van de site, de diverse webwinkelsoftware en de belangrijkste wetten en regels.

Tjeerd Langstraat is journalist en ondernemer en heeft de afgelopen jaren diverse webwinkels gehad. Daarnaast begeleidt hij ondernemers bij het opstarten van hun webshop. Vanuit zijn eigen ervaring legt hij duidelijk uit hoe ook jij een succesvolle webshop begint.

Compact boek boordevol tips, met handige voorbeelden, geschreven in gewone-mensen-taal. Verplicht leesvoer voor elke startende webwinkelier. ~ Petra Blankwaard van Indigo Webstudio


Taal: Nederlands
Pagina’s: 94
ePub
Verschijningsdatum: 8 juni 2013
Druk: 1
ISBN: 978-90-594065-4-4

Niet meer leverbaar