Eeuwig Donker op longlist The Indie Awards

Yes! Uit 241 genomineerden is Eeuwig Donker geselecteerd voor de longlist van de eerste The Indie Awards – dé literaire prijs voor indie-auteurs (selfpubbers). Trots! Fissa!

The Indie Awards zijn een initiatief van Simone Lucchesi (The Black Sheep Indie) en Sanne Hillemans (Sunny Hill Books). The Indie Awards zijn in het leven geroepen om het harde werken van indie-auteurs (auteurs die niet aangesloten zijn bij een uitgeverij) te belonen en ze in het zonnetje te zetten. Er zal een jaarlijks terugkerend evenement plaatsvinden in de vorm van een Awardshow.

The Indie Awards bestaan uit juryprijzen (een driekoppige jury bepaalt de top drie – de shortlist – en kiest een winnaar) en publieksprijzen (lezers mogen stemmen op alle deelnemers).

Shortlist
De shortlist bestaat uit drie titels per categorie. Deze titels worden geselecteerd door de jury en worden half maart op de website gepubliceerd. De shortlist voor de publieksprijzen wordt gebaseerd op de drie titels met de meeste stemmen.

De bekendmaking van de winnaars is op 14 april in Amsterdam.

UPDATE
Er kan gestemd worden! Eeuwig Donker staat op de longlist en maakt hierdoor kans op maar liefst drie prijzen:

  • Mooiste Cover 2017
  • Beste Boek 2017
  • Spannendste Boek 2017

Er is een juryprijs, maarrr… er is ook een publieksprijs! Dus jullie hebben een stem. En natuurlijk is mijn vraag of jullie die stem willen gebruiken om op Eeuwig Donker te stemmen.

Stemmen kan hier: https://theindieawards.nl/stem/

Duizendmaal dank, roze beertjes, unicorns en nou ja, nog eens duizendmaal dank!